Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ποιος ο χειρότερος

Μέχρι τώρα ο χειρότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε χαρακτηριστεί αναφανδόν ο Κώστας Καραμανλής, όχι μόνο για την πολιτική που άσκησε κατά τα πέντε περίπου χρόνια που κυβέρνησε (;), αλλά και για τη συμπεριφορά του μετά τη συντριπτική ήττα της Ν.Δ. στις εκλογές του 2008. Καθήμενος στα τελευταία έδρανα της Βουλής, παρέμενε απαθής για όσα του καταμαρτυρούσαν οι αντίπαλοί του. Μάλλον θα σκεφτόταν το τελευταίο παιχνίδι στο Playststion 3 ....! Το μόνο που κατάφερε αυτός ο αδιάφορος και ανίκανος άνθρωπος ήταν να μετατρέψει τον Γιωργάκη Παπανδρέου, σε Γιώργο.

Τον τίτλο όμως του χειρότερου πρωθυπουργού διεκδικεί τώρα ο σημερινός κυβερνήτης μας, ο οποίος μιμούμενος τον αείμνηστο πατέρα του "απλώς προεδρεύει". Δεν υφίσταται ως συντονιστής όπως επιβάλλεται από τη λογική. Απλά συγκαλεί το Υπουργικό Συμβούλιο (τώρα προσφάτως με την προβολή εγκυκλοπαιδικών βίντεο!) και δίνει εντολές και συμβουλές. Αν τον ακούει κάποιος ή αν συμορφώνεται με αυτες, καθόλου δεν τον ενδιαφέρει, παρ' όλο το θόρυβο που γίνεται για την έλλειψη συντονισμού. Το μόνο που τον απασχολεί είναι τα συχνότατα ταξείδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Μέχρι και τον Άγιο Δομίνικο έφτασε ο αθεόφοβος, όπου προφανώς η Ελλάδα έχει ......πολύ μεγάλα συμφέροντα!!
Ο Λαός έχει μια παροιμία για τη συμπεριφορά αυτή: "Το χωριό μας καίγεται και η πουτάνα λούζεται". Αυτό κάνει αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός μας. Ενώ η χώρα κινδυνεύει να χρεωκοπήσει, αυτός χρησιμοποιεί το 80% του χρόνου του στα ταξίδια και το υπόλοιπο 20% στα καυτά θέματα του εσωτερικού. Οδεύει έτσι ολοταχώς να καταλαβει τον τίτλο του χειρότερου πρωθυπουργού όλων των εποχών, δικαιώνοντας έτσι τον Μητσοτάκη που έλεγε ότι "δεν κάνει το παιδί", εννοώντας φυσικά ότι δεν κάνει για πολιτικός.

Δυστυχώς το ξέρουμε όλοι τώρα που τους "φάγαμε στη μάπα" όπως λέει ο κόσμος, ότι ούτε ο ένας ουτε ο άλλος θα κυβερνούσαν ποτέ την Ελλάδα, αν δεν είχαν τα επώνυμα που κουβαλάνε στην πλάτη τους. Αλλά γιαυτό φταίμε όλοι εμείς που τους δώσαμε την ψήφο μας.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου